VERZENDING EN KOSTEN


Verzenden
Doorgaans wordt je olijfolie, die je vandaag bestelt, de volgende dag verzonden, en de daaropvolgende werkdag door PostNL bij je thuisbezorgd. Je krijgt van ons een e-mail met daarin de track&trace-code van jouw pakket. Hiermee kun je je pakket via de site van PostNL volgen, en desgewenst een specifiek bezorgmoment kiezen. Ook kun je het pakket bij een PostNL-punt bij jou in de buurt laten bezorgen, zodat je hem zelf op kunt halen op een moment dat het jou uitkomt.

 

Buitenland
Wil je vanuit het buitenland olijfolie bestellen, dan is dat geen probleem. We verzenden standaard naar een aantal buurlanden; België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Zit je land er nog niet bij, stuur dan even een mailtje.

 

Verzendkosten
De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen € 4,95. We kunnen vanaf een totaalbedrag van € 65,- gratis verzending aanbieden.

 

Verzendkosten Buitenland
Naar België en Duitsland verzenden we voor € 9,95 met gratis verzending vanaf € 100,- en naar het Verenigd Koninkrijk kost het € 13,95 met gratis verzending vanaf € 140,-

 

Verpakking en breuk
We verzenden de flessen in veilige stootvaste verpakkingen die bestand zijn tegen alles wat ze onderweg tegenkomen. Mocht er onverhoopt tijdens de verzending toch breuk optreden, sturen wij kostenloos de verloren artikelen opnieuw op.

 

Retourneren
Zie retouren

Verzending

Vandaag besteld, uiterlijk morgen in Nederland door ons verzonden.

Verzendkosten NL € 3,95

Vanaf € 50,- gratis verzending in Nederland.

30-06-2022

Nu we de tweede hittegolf van dit jaar al achter de rug hebben is het prettig voor het werk dat het weer wat minder warm is. Helaas hebben die extra warme periodes tijdens de bloei er voor gezorgd dat een gedeelte van de bomen zn bloempjes heeft laten vallen. Er is niets aan te doen, een record-oogst zal het dit jaar niet worden.

© 2016 - 2024 El Principe Verde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel