BETALINGSMOGELIJKHEDEN


WIJ BIEDEN 4 VERSCHILLENDE BETAALMETHODES AAN:
- IDeal                    (gratis)
- Creditcard             (gratis)
- Paypal                   (+3% kosten)
- Bankoverschrijving (gratis)


IDeal
Met deze veilige en betrouwbare betaalmethode reken je af via de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. 


Credit Card
Als je met creditcard betaalt is de aankoop altijd verzekerd. Ook hier vindt de betaling plaats via de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. De cvc-code die je moet invullen staat op de achterzijde van je creditcard.


Paypal
Deze moderne wereldwijde betaalmethode brengt als enige kosten met zich mee. Ook via PayPal is je aankoop altijd verzekerd.


Vooruit betalen
Als je om welke reden dan ook via bankoverschrijving wilt betalen, krijg je per email de factuur opgestuurd. Zodra het geld op onze rekening staat wordt de zending in orde gemaakt en verstuurd.


Bedrijven
Voor bedrijven is het ook mogelijk om achteraf op factuurbasis af te rekenen. Kies hiervoor de optie "betalen via factuur" en vul je berijfsgegevens inclusief btw-nr in. Aangezien wij een spaans bedrijf zijn en het dus een intracomunautaire levering betreft, maken we dan een btw-0 factuur.


In de buurt?
Mocht je in de buurt van La Fresneda op vakantie zijn, kies dan eventueel de optie betalen bij afhalen, en kom gezellig even langs. Misschien kun je wel je eigen fles bottelen. 

 

Verzending

Vandaag besteld, uiterlijk morgen in Nederland door ons verzonden.

Verzendkosten NL € 3,95

Vanaf € 50,- gratis verzending in Nederland.

30-06-2022

Nu we de tweede hittegolf van dit jaar al achter de rug hebben is het prettig voor het werk dat het weer wat minder warm is. Helaas hebben die extra warme periodes tijdens de bloei er voor gezorgd dat een gedeelte van de bomen zn bloempjes heeft laten vallen. Er is niets aan te doen, een record-oogst zal het dit jaar niet worden.

© 2016 - 2024 El Principe Verde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel