In 2011 verhuisden wij als gezin met 2 jonge kinderen naar Spanje. Na enige tijd was er die eerste kleine finca met wat olijfbomen om als hobby voor te zorgen. Snel groeide de interesse en werden we aangestoken door de magie rond het prachtige product olijfolie. Met de olijfalmanak onder de arm, en in de leer bij een olijfboer, kwam van het één het ander...

Als "no-nonsense" mensen houden wij ervan om hard te werken voor een puur en eerlijk product. Het harde werken is overigens geen straf, daar helpt het klimaat wel bij, hoewel het in de winter tijdens de oogst best wel eens bikkelen kan zijn, aangezien het met het microklimaat in onze omgeving flink koud kan worden. We willen graag korte lijnen met onze klanten, zodat ook zij zich dicht bij de oorsprong van dit prachtige product kunnen voelen.

Verzending

Vandaag besteld, uiterlijk morgen in Nederland door ons verzonden.

Verzendkosten NL € 3,95

Vanaf € 50,- gratis verzending in Nederland.

30-06-2022

Nu we de tweede hittegolf van dit jaar al achter de rug hebben is het prettig voor het werk dat het weer wat minder warm is. Helaas hebben die extra warme periodes tijdens de bloei er voor gezorgd dat een gedeelte van de bomen zn bloempjes heeft laten vallen. Er is niets aan te doen, een record-oogst zal het dit jaar niet worden.

© 2016 - 2024 El Principe Verde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel