RETOUREN
 

Herroepingsrecht olijfolie
Het zogenaamde herroepingsrecht is op voedingsmiddelen, waaronder onze olijfolie valt, niet van toepassing. Dit betekent dat, mocht het product niet bevallen, wij het niet terug hoeven te nemen. Voldoet de olijfolie echter om welke reden dan ook niet aan je verwachtingen, neem dan graag even contact met ons op.

 

Retourneren overige artikelen
Met betrekking tot de overige artikelen in de webshop kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling (zonder opgaaf van reden) je aankoop annuleren. Vul hiervoor het retourformulier in en stuur het naar ons op. Hierna krijg je van ons een verzendetiket en heb je 14 dagen de tijd om het artikel in originele staat en verpakking naar ons terug te sturen. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour teruggestort op je rekening, mits het artikel reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Verzending

Vandaag besteld, uiterlijk morgen in Nederland door ons verzonden.

Verzendkosten NL € 3,95

Vanaf € 50,- gratis verzending in Nederland.

30-06-2022

Nu we de tweede hittegolf van dit jaar al achter de rug hebben is het prettig voor het werk dat het weer wat minder warm is. Helaas hebben die extra warme periodes tijdens de bloei er voor gezorgd dat een gedeelte van de bomen zn bloempjes heeft laten vallen. Er is niets aan te doen, een record-oogst zal het dit jaar niet worden.

© 2016 - 2024 El Principe Verde | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel